trafic auto

Piteşti: Reguli noi privind staţionarea vehiculelor pe domeniul public

Reguli noi privind staţionarea vehiculelor pe domeniul public. În conferinţa de presă care are loc la acestă oră, primarul Cristian Gentea vine cu o serie de precizări privind vehiculele de transport călători sau transport mărfuri, aflate pe raza municipiului Piteşti.

Citiți și: Propunere către Poliția Rutieră Argeș pentru fluidizarea traficului spre centrul Piteştiului

Acestea, de la 1 Mai, trebuie să respecte unele reguli care interzic staţionarea pe domeniul public, exceptând aprovizionarea.

„Începând cu 1 Mai 2021, staţionarea şi parcarea vehiculelelor de transport persoane, cu masă maximă autorizată mai mare de 3 tone, respectiv a vehiculelor de transport mărfuri cu masa maximă autorizată mai mare de 2 tone, este interzisă în parcările publice, în parcări de reşedinţă, în parcări aferente bulevardelor şi pe carosabil, cu excepţia situaţiilor în care se face aprovizionarea”, anunţă primarul Gentea.

Citiți și: Trafic de coșmar în sensurile giratorii de la Kaufland Nord și fostul Cinema Lumina

Amenzile pentru încălcarea regulilor sunt între 300 şi 1.000 de lei pentru firme şi între 200 şi 500 de lei pentru persoane fizice.

„Ca variante pentru staţionarea acestor vehicule, se pot folosi zonele de la Stadion şi Bowling”, mai precizează Cristian Gentea.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Valcea iulian spune:

  Bună ziua!
  Foarte buna h c.l.
  Dar sa va gândiți sa taxați parcarea de la bowling și stadion cand v a expira acel nr de ani care este prevazut de U.E cu investițiile!

 • Cetatean spune:

  Ne luați de prosti?
  Aceste reguli sunt reluate de ani de zile si tot nu le respectă nimeni.
  Nu e mai simplu sa spuneți cati proprietari de astfel de vehicule au fost sanctionati pt. ca ocupau parcari de reședință?

 • Nita Mircea spune:

  Daca parchez pe Calea Dragasani pana in semnul cu orasul Pitesti pot lua amenda pe sensul de intrare Pitesti

 • Mihaela Danila spune:

  Si controleaza cineva aplicarea acestei masuri? Nu cred. In Gavana nu exista trotuar pentru pietoni, ex str Mircea Eliade dar se dau sanctiuni pe str Mitropolit Antim Ivireanu pentru stationare interzisa, str din categoria IV, cu un capat fara iesire, cu lacas de cult, cu 4 blocuri si gradinita.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441