New Profesional Consult 930 x 122

adrian bughiu

PREFECTURA ARGEȘ, DECIZIE ÎN CAZUL LUI IONICĂ

Prefectura Argeș, decizie în cazul lui Cornel Ionică. Instituția Prefectului va face recurs la hotărârea de vineri, 5 aprilie 2019, a Tribunalului Argeș prin care instanța a admis contestația formulată de Cornel Ionică.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Este vorba de contestația depusă de Ionică împotriva ordinului emis pe data de 19 martie 2019 prin care s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului său de primar al municipiului Pitești.

Informația ne este furnizată de subprefectul județului, Adrian Bughiu. „Da, bineînțeles! În 5 zile de la comunicare. Deocamdată nu ni s-a comunicat nimic, trebuie să primim comunicare de la Tribunal”, precizează Bughiu, întrebat de ePitești dacă Instituția Prefectului – Județul Argeș va face recurs.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

Ca urmare a deciziei Tribunalului Argeș, Cornel Ionică a revenit în funcția de primar al Piteștiului. Reacția edilului după aflarea sentinței, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3