New Profesional Consult 930 x 122

cl pitesti

IONICĂ, ÎN CL PITEȘTI: A FOST CEL MAI BUN MANDAT DE DUPĂ 1990. PRIMARUL AR FI VRUT ȘEDINȚĂ FESTIVĂ

Astăzi, de la ora 15.00, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești, ultima în actuala formulă, începută cu mici elogii la adresa primarului (încă în funcție) Cornel Ionică, pe care consilierul local Marian Neacșu spune că noul edil șef, Cristian Gentea, ar trebui să-l țină aproape, grație, nu-i așa, vastei sale experiențe și în virtutea ducerii la capăt a unor proiecte inițiate de Ionică.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Pentru echilibrare, ședința s-a încheiat cam în aceeași notă. Cum, odată cu mandatul lui Ionică se încheie și mandatele actualilor consilieri locali (doar o parte dintre ei regăsindu-se în noul CL Pitești), Ionică le-a mulțumit celor prezenți pentru colaborare și, în stilu-i plin se modestie, a făcut un bilanț al ultimilor patru ani, după ce a mărturisit că și-ar fi dorit, parcă, o ședință festivă.

„A fost cel mai bun mandat de după 1990. (…) Toți dintre dumneavoastră ați pus umărul… Să dea Dumnezeu să vină altele la fel de bune! Vă mulțumesc pentru o bună colaborare” a spus, aproape emoționat, Cornel Ionică.

Citiți și: VIDEO/MIHĂILESCU (USR), AMENINȚÂNDU-L PE GENTEA: DACĂ VREȚI SĂ AVEM CONFLICT, PUTEM SĂ AVEM!

Înregistrarea video, AICI!

Foto captură facebook  Centrul Cultural pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vîrșescu spune:

    Doamne ferește, unii trăiesc într-o lume paralelă. Cum poți să spui că a fost cel mai bun mandat. A fost cel mai slab primar de când este orașul Pitești în cronicile lumii.( Poate pentru angajații primăriei care au beneficiat de mărirea salariilor da, a fost cel mai bun)

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441