930×122 CAPRA 5

alegeri locale

IONICĂ RĂSUFLĂ UȘURAT. POATE CANDIDA PENTRU UN FOTOLIU DE CONSILIER LOCAL

După ce, vineri, Judecătoria Pitești i-a dat emoții actualului primar, admițând contestația la legea electorală formulată de un partid politic și anulând în parte Hotărârea nr. 41 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Piteşti în legătură cu acceptarea candidaturii sale (amănunte, AICI), Cornel Ionică răsuflă, în sfârșit, ușurat după apelul pe care l-a declarat împotriva deciziei amintite.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Tribunalul Argeș i-a dat, în weekend, undă verde să meargă la alegeri.

 

Citiți și: Video: Alt supermarket lânga casa fostului primar Ionică. Va fi gata anul acesta!
Solutia pe scurt: Admite apelulul declarat de intimatul Ionică Constantin. Schimbă Sentinţa Civilă nr. 4002/21.08.2020, în sensul că respinge contestaţia (…) Definitivă”, se arată în Hotarâre 1612/2020 din  22 august 2020 pronunțată de Tribunalul Argeș,  instanță care a respis tot în favoarea lui Cornel Ioncă  și apelul declarat de un alt partid împotriva Sentinţei Civile nr. 3978/20.08.2020.

 

Altfel spus, Ionică poate candida liniștit pentru un fotoliu de consilier local (căci în cursa pentru funcția de primar, partidul nu l-a mai vrut pe actualul edil-șef).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3