930×122 CAPRA 5

cornel ionica

IONICĂ SPUNE CĂ PERCHEZIȚIILE DNA LA PRIMĂRIE VIZEAZĂ DOCUMENTE EMISE ÎN MANDATUL LUI PENDIUC

Așa cum ePitești.ro a relatat deja, în această dimineață DNA a descins la SC Apă Canal și două primării din județ: Ștefănești și Piteşti.

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

 

 

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Am încercat să aflăm de la primarul Cornel Ionică ce se întâmplă în Primăria Pitești și cum se desfășoară perchezițiile.

„Au legătură cu un proiect care vizează modernizări, reabilitări rețele de apă și canalizare”, a precizat, pentru ePiteti.ro, în jurul orei 11.40, Cornel Ionică.

Intrebat dacă DNA a ridicat documente din instituție, primarul în funcție a precizat : „Consultă, poate că le vor  ridica…”.

Cât despre chemarea unor persoane din cadrul Primăriei Pitești la audieri, edilul a afirmat că nu ar fi cazul:

„Nuuu, nu. E vorba de perioada,  după cum vedem în documente, 2010 -2013-2014 , pe aici (nr. intervalul invocat de Ionică vizează mandatul fostului primar, Tudor Pendiuc). Au venit pentru aceste documente, vor să confrunte, să vadă și cam atât. Sunt aici și noi le eliberăm documentele solicitate.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Pendiuc nu a fost tot în PSD=partidul hoților când era primar? Era bugetar și avea vila cu 5 etaje și lift interior

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90