930 x122 grota rece

cornel ionica

IONICĂ, ÎN CORZI. JUDECĂTORIA PITEȘTI ÎI ZDRUNCINĂ CANDIDATURA

Motive serioase de îngrijorarea pentru actualul primar al Piteștiului, Cornel Ionică. Urmărit de problemele cu ANI, edilul riscă să nu mai poată candida nici măcar pentru un fotoliu de consilier local.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Judecătoria Pitești a admis astăzi contestația la legea electorală formulată de un partid politic, privind candidatura sa. 

„Solutia pe scurt: Admite contestaţia (…) în contradictoriu cu intimatul I.C. C. Anulează în parte Hotărârea nr. 41 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Piteşti în legătură cu acceptarea candidaturii intimatului I.C. C. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare, cerere care se depune la Tribunalul Argeş. După rămânerea definitivă, hotărârea se comunică Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 1 Piteşti în vederea definitivării candidaturilor. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21.08.2020, ora 15:30„, se arată în  Hotarârea  4002/2020.

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

Practic, Ionică mai are căi de atac ca să nu piardă cursa electorală. Dacă hotărârea nu va fi atacată în termenul de 24 de ore, aceasta va rămâne definitivă, iar edilul nu va mai putea candida la alegerile locale.

Dacă  va face apel, dar va pierde și la Tribunalul Argeș, de asemenea va ieși din cursă (în cazul unei hotărâri definitive).

Deocamdată, deși lucrurile nu stau chiar roz pentru edil, până la o hotărâre definitivă care să-l scoată din joc, poate încă să meargă mai departe, aspirând să redevină ales local.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90