930×122 CAPRA 5

cornel ionica

(VIDEO) IONICĂ, DESPRE APOSTOLICEANU: „I-AM DAT ATRIBUȚIUNI, IAR EL ÎMI CÂNTĂ PROHODUL”

Primarul Cornel Ionică l-a atacat joi, în conferința de presă a Primăriei Pitești, pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu, recent trecut în tabăra liberalilor, din partea cărora va și candida la fotoliul de primar.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

La întrebările presei, Ionică și-a adus aminte de perioada în care Apostoliceanu a preluat frâiele instituției în contextul problemelor cu ANI care i-au adus atunci actualului primar suspendarea.

„I-am dat atribuțiuni, pe care nu trebuia să i le dau, la câte mi-a făcut”

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

Ionică (a cărui posibilă candidatură e, deocamdată, incertă) a explicat că nu se teme de  Apostoliceau și că, uitându-se în urmă, regretă că i-a dat atribuții.

„Cu părere de rău spun că sunt foarte dezamăgit (n.r. de Apostoliceanu). I-am dat atribuțiuni, pe care nu trebuia să i le dau, la câte mi-a făcut, iar el, pe partea cealaltă, îmi pregătește, îmi cântă Prohodul”, a spus Ionică (urmăriți declarația în materialul VIDEO, de la minutul 3.42).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3