New Profesional Consult 930 x 122

alegeri locale

IONICĂ AR PUTEA RĂMÂNE PRIMARUL PITEȘTIULUI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI

Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență anunțat de vicepremierul Raluca Turcan la începutul ședinței de Guvern de luni, mandatul aleșilor locali va fi prelungit până cel târziu la 31 decembrie 2020.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

Motivul care stă la baza propunerii este legat de faptul că în această perioadă de criză nu se poate desfășura campania electorală și nu pot fi derulate procedurile pentru organizarea alegerilor locale (anunțate pentru 28 iunie 2020).

„Mandatele autorităților administrației publice locale cuprinse în perioada 2016-2020 se prelungesc până la data preluării, în condițiile legii, de către noile autorități ale administrației publice locale a mandatelor rezultate în urma alegerilor prevăzute de art. 1, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2020”, se arată în cuprinsul proiectului de hotărâre.

Citiți și: Video: Alt supermarket lânga casa fostului primar Ionică. Va fi gata anul acesta!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3