930×122 CAPRA 5

alegeri locale

Bătălia dintre Cristian Gentea și Mihai Coteț s-a încheiat! Piteștenii au decis!

Bătălia dintre Cristian Gentea și Mihai Coteț s-a încheiat! Piteștenii au decis!

Citiți și: Edilul Gentea: Mâine mă duc la DNA cu toate documentele!

Cristian Gentea a câștigat un nou mandat de primar pentru municipiul Pitești, conform surselor ePitești.

Bătălia dintre Cristian Gentea și Mihai Coteț s-a încheiat! Piteștenii au decis!

Citiți și: Edilul șochează: Stația de autobuz – 63.000 €, WC-ul – 53.000 €

Precizăm că, potrivit Autorității Electorale Permanente, în municipiul Pitești, până la ora 22, și-au exprimat votul 40,54% dintre persoanele care au acest drept.

Adică 55.905 de alegători.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

12 comentarii

  • Ma mut de aici spune:

    nu mai scapam de ciuma roșie au votat inteligenții usr aur și alte porcarii de partide și uote așa au ieșit tot ăștia majoritari ba cretin oraș va place mizeria în care sntem da 34 ani

  • Anonim spune:

    Pai ce vroiai sa voteze? Ca acum si PNL tot ciuma rosie este, este aliatul PSD. Nu te inteleg, nu-ti place PSD, dar esti de acord sa te infratesti cu el… Si mai si ii insulti pe altii, ca ar fi prosti. Pai tu, care te dai destept, cum vine asta: „urasc ciuma rosie, dar imi place sa ma pup pe bot cu ea”?

  • ely spune:

    De fraudă ce spui? Uită- te la statistică pe țară că ei au ieșit cam peste tot chiar si la Euro! Nu e cusut cu ață albă?

  • Mihai spune:

    Pai Pnl=Psd,daca vreti schimbare votati Usr,nu Comasatii.

  • Ionut stegaru spune:

    chiar credea ca are sanse Cotet la Pitesti?! a cheltuit bani fara milă pt campanie…au fost pline cutiile.postale, parcarile, parcurile de fel si fel de afise cu cortetul…pe strada masina cu portavoce…Pe facebook , google si tot internetul aparea cotetul! . Bine ca s-a terminat campania ca daca mai era , scria si pe lună „votati Cotet ca vopseste cu aur padurea trivale!

  • Popescu spune:

    Felicitari domnului Cristian Gentea pentru aceasta victorie! Un primar care a schimbat fata Pitestului in bine! Succes in noul mandat si multe realizari! Pentru cateii care nu se pot abtine, proiectul cu statiile de autobuz si semafoarele nu este al domnului Gentea, a fost al domnului Ionica, nu avea cum sa opreasca un proiect castigat prin licitatie domnul Gentea.

  • Ionică spune:

    Am avut pliant pus pe clanța de la ușă cu Coteț și duminică dimineață. Cum să votez cu unul care nu respectă legea? Tovarășul Gentea are timp să îndeplinească programul de 500 de pagini promis la alegerile anterioare: 2 poduri peste Argeș, asfalt neted, țevi noi, pomi și iarbă, parcări, locuri de muncă cu 1000€ pe Lună, școli fără prafuri, clădiri publice cu toate autorizațiile valabile. Lapte și miere are să curgă pentru cine trebuie!

  • obs. pitestean spune:

    Esti spalat la creier! Ti se pare ca orasul este schimbat in bine? Oras mai dezorganizat, murdar, haos peste tot rar gasesti…n-avem un centru al orasului cum trebuie, nu poti face nicio activitate cum trebuie, nimic, zero! Daca este asa de bine, cum se face ca populatia a scazut cu 40.000 oameni. Am ajuns la 140k si tendinta continua. Eliminand natalitatea scazuta/decesele garantat oamenii destepti au migrat spre orase unde economia merge si unde ai ce face. Continuam „tigania” inca 4 ani.

  • Laurubalauru spune:

    Primarul semafor încă un mandat, Pitești rămâne încă 4 ani in urma Târgoviște, Slatina, Râmnicu Vâlcea.

  • Mihai Dragos spune:

    18 k l-a votat pe Gentea bv🙌👏👏👏 sa va spălati cu el pe cap inca 4 ani sa va mai pună niște semafoare…Bine ca nu mai locuiesc în Pitesti..🥲 ca si la Capitala toti cu studii l-au votat pe Nicușor 👏👏👏🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • Ionescu Bruno spune:

    Prin acest vot dat …roșii orașul Pitrsti este condamnat sa rămână în continuare un oraș vechi,înapoiat din toate punctele de vedere și care nu oferă nici o șansă tinerei generații.
    Aceasta gașca … care stăpânește orașul de peste 30 de ani nu a fost în stare sa atragă fonduri europene pentru dezvoltare și modernizare, ratând astfel și ultima șansă..
    Păcat de tinerii acestui oraș cărora aceasta camarila roșie le fura orice șansă de a trai decent acasă..

  • Anonim spune:

    Atâta i-aș cere primarului actual un spital modern și nimic altceva cei ce l-au votat sa mai iasă și prin alte județe

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90