New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

VARIANTĂ PSD SURPRIZĂ ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI. DE CE NU CANDIDEAZĂ GENTEA

După ce, astăzi, într-o intervenție live la Antena 3 Pitești, președintele PSD Pitești, s-a autoexclus din lista posibililor candidați ai PSD la funcția de primar, avansând deja nume pentru fotoliul de edil șef, am încercat să aflăm de la Cristian Gentea cum vede, concret, lucrurile.

Citiți și: Primarul municipiului Piteşti a anunţat strategia pentru 2022. Zeci de proiecte propuse şi buget generos!

„Vreau să-mi văd de treaba mea la RATEN”

„Avem în PSD Pitești variante multe: domnul Cornel Ionică, în primul rând, domnul Dumitru Tudosoiu… Și sunt și alte variante. O s-o alegem în organizație pe aia pe care o s-o considerăm cea mai bună”, a declarat președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Citiți și: Gentea, despre locatarul cu tupeu din Nord: ”Amendă și aducere la starea inițială!”

Întrebat de ePitesti.ro dacă Dumitru Tudosoiu e varianta gândită pentru situația în care actualul primar, Cornel Ionică, nu va putea candida din cauza interdicțiilor ANI, Cristian Gentea a evitat răspunsul.

A explicat însă de ce, personal, nu se vede în această cursă: „Pentru că vreau să-mi văd de treaba mea la RATEN (n.r. Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară, acolo unde ocupă funcția de director general)”.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441