New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

VARIANTĂ PSD SURPRIZĂ ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI. DE CE NU CANDIDEAZĂ GENTEA

După ce, astăzi, într-o intervenție live la Antena 3 Pitești, președintele PSD Pitești, s-a autoexclus din lista posibililor candidați ai PSD la funcția de primar, avansând deja nume pentru fotoliul de edil șef, am încercat să aflăm de la Cristian Gentea cum vede, concret, lucrurile.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

„Vreau să-mi văd de treaba mea la RATEN”

„Avem în PSD Pitești variante multe: domnul Cornel Ionică, în primul rând, domnul Dumitru Tudosoiu… Și sunt și alte variante. O s-o alegem în organizație pe aia pe care o s-o considerăm cea mai bună”, a declarat președintele PSD Pitești, Cristian Gentea.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Întrebat de ePitesti.ro dacă Dumitru Tudosoiu e varianta gândită pentru situația în care actualul primar, Cornel Ionică, nu va putea candida din cauza interdicțiilor ANI, Cristian Gentea a evitat răspunsul.

A explicat însă de ce, personal, nu se vede în această cursă: „Pentru că vreau să-mi văd de treaba mea la RATEN (n.r. Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară, acolo unde ocupă funcția de director general)”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3