New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

IONICĂ APELEAZĂ GUVERNUL PENTRU BANI DIN CAUZA CHELTUIELILOR NEPREVĂZUTE

Primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, a mers la Guvern, făcând parte dintr-o delegație a Asociației Municipiilor din România.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Edilul vrea să obțină sprijin financiar, în contextul cheltuielilor mari pe care administraţia locală a fost obligată să le facă, din buget propriu, ca urmare a ordonanțelor militare din cauza pandemiei de coronavirus.

„Am făcut o analiză din care rezultă că la nivelul Piteștiului aceste cheltuieli neprevăzute și impuse s-au ridicat la suma de circa 2 milioane de lei. Am făcut apel – toți primarii – ca Guvernul să ne aloce aceste sume, să le putem acoperi. De asemenea, am făcut apel să fie majorată cota din Impozitul pe Venitul Global care revine autorităților locale de la 62% la 65%, pentru a evita intrarea în colaps. Alte cerințe s-au referit la subvenții. Am primit promisiuni că se vor rezolva cerințele noastre, dar rămâne de văzut dacă se va întâmpla acest lucru sau nu.”, ne-a declarat primarul Piteştiului.

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441