New Profesional Consult 930 x 122

candidatura ionica

IONICĂ INTRODUCE AVOCAŢII ÎN LUPTA PENTRU UN NOU MANDAT

Conform unei liste pe care Agenția Națională de Integritate a făcut-o publică, mai multe persoane din țară ar avea interdicție pe o perioadă de trei ani să mai candiedeze la vreo funcție publică.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Pe listă se găsesc și doi primari de orașe în funcție din Argeș: Cornel Ionică la Pitești și Ion Baicea la Costești. Ambii susțin că prevederea nu li se aplică, de fapt, deoarece faptele ar fi prescrise.

În cazul lui Cornel Ionică, edilul a fost declarat în conflict de interese de către ANI pentru un vot dat în Consiliul Local în 2009. „Este evident că fapta este prescrisă. Mă voi consulta cu avocații pentru a vedea ce cale de urmat avem. Din punctul meu de vedere, lista este discutabilă. În cazul meu nu vorbim despre o faptă recentă, ci de una din 2009, deci cu 11 ani în urmă, legea prevăzând clar un termen de prescriere!”, ne-a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

Cornel Ionică sau consilierul local Cristian Gentea sunt numele vehiculate la PSD Argeș pentru o candidatură la Primăria Pitești în toamna acestui an.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441