930 x122 grota rece

candidatura ionica

IONICĂ INTRODUCE AVOCAŢII ÎN LUPTA PENTRU UN NOU MANDAT

Conform unei liste pe care Agenția Națională de Integritate a făcut-o publică, mai multe persoane din țară ar avea interdicție pe o perioadă de trei ani să mai candiedeze la vreo funcție publică.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Pe listă se găsesc și doi primari de orașe în funcție din Argeș: Cornel Ionică la Pitești și Ion Baicea la Costești. Ambii susțin că prevederea nu li se aplică, de fapt, deoarece faptele ar fi prescrise.

În cazul lui Cornel Ionică, edilul a fost declarat în conflict de interese de către ANI pentru un vot dat în Consiliul Local în 2009. „Este evident că fapta este prescrisă. Mă voi consulta cu avocații pentru a vedea ce cale de urmat avem. Din punctul meu de vedere, lista este discutabilă. În cazul meu nu vorbim despre o faptă recentă, ci de una din 2009, deci cu 11 ani în urmă, legea prevăzând clar un termen de prescriere!”, ne-a declarat Cornel Ionică.

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

Cornel Ionică sau consilierul local Cristian Gentea sunt numele vehiculate la PSD Argeș pentru o candidatură la Primăria Pitești în toamna acestui an.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3