930 x122 grota rece

cl pitesti

Întâlnire de taină astăzi, la Parlament. S-a decis viitorul majorității în CL Pitești

Întâlnire de taină astăzi, la Parlament. S-a decis viitorul majorității în CL Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Controversele investiției lui Mario Păun, lângă Brătianu: „Facem orice!”

Surse de încredere ePitești.ro ne-au transmis faptul că, astăzi, a avut loc o întâlnire, la Parlament, între tabăra PNL și USR Pitești.

Ar fi participat Alina Gorghiu – președintele interimar PNL Argeș, Narcis Mircescu – președintele USR Argeș, deputatul Ionuț Moșteanu, viceprimarul Mihai Mihăilescu (de la USR), alături de consilierii locali PNL – Mihai Coteț și Sorin Apostoliceanu și prefectul Radu Perianu.

Citiți și: EXCLUSIV. Ana Stan despre excluderea din PNL: A fost o capcană!

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre modul de colaborare în Consiliul Local Pitești.

Astfel, s-a ajuns la concluzia că, în continuare, consilierii locali PNL vor rămâne în majoritate cu consilierii locali USR, în CL Pitești.

SITUAȚIA VICEPRIMARULUI TOFAN

În ceea ce-l privește pe Gelu Tofan, situația sa încă este una incertă.

Deși viceprimarul municipiului Pitești, fost președinte al PNL Pitești, Gelu Tofan, dă semne că vrea în echipa PNL Gorghiu, în paralel acesta recurge la gesturi care îi trădează „dorința”.

Tofan ar fi făcut sesizări pentru dizolvarea biroului local PNL Pitești.

Alina Gorghiu, președintele interimar al PNL Argeș, ar intenționa să aibă discuții cu acesta pentru a se lămuri în ce tabără se poziționează.

Dacă vrea să se așeze la masa PNL Pitești, Gorghiu ar fi dornică să-l recupereze, însă doar dacă dorința sa este una clară.

”Gurile rele” l-ar acuza pe Gelu Tofan că nu-i de încrede și că și-ar fi ales să fie în echipa edilului Gentea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3