New Profesional Consult 930 x 122

cl pitesti

PITEȘTI: SUBVENȚII SUPLIMENTARE PENTRU SĂNĂTATE

Pe ordinea de zi a viitoarei ședințe ordinare în plen a Consiliului Local Pitești (de joi, 26 martie) se află și un proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului municipiului Pitești pentru anul 2020.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Suplimentare de 5.350 de mii de lei 

Proiectul are la bază, printre altele, o adresă din 16 martie 2020 a Direcției de Sănătate Socială a Municipiului Pitești înregistrată la Primărie prin care s-a comunicat suma totală care se alocă Municipiului Pitești pentru anul 2020 pentru finanțarea sănătății, respectiv a  cabinetelor de medicină generală și dentară din unitățile școlare de învățământ, în baza contractului de luna aceasta încheiat cu Direcția de Sănătate Publică Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Controversele investiției lui Mario Păun, lângă Brătianu: „Facem orice!”

Dacă proiectul va fi votat joi, bugetul pentru anul în curs al Municipiului Pitești se suplimentează la capitolul „Subvenții din bugetul de stat” cu suma de 5.350 de mii de lei pentru „finanțarea sănătății”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90