SMART KIDS 930X122

cl pitesti

VIDEO/MIHĂILESCU (USR), AMENINȚÂNDU-L PE GENTEA: DACĂ VREȚI SĂ AVEM CONFLICT, PUTEM SĂ AVEM!

Așa cum vă informam încă de ieri, a fost circ presărat cu amenințări în ședința Consiliului Local Pitești din 28  ianuarie. Spiritele s-au încins după ce consilierii PNL și USR-PLUS au picat primul proiect de pe ordinea de zi și au anunțat că nu vor vota nici la următoarele pe motiv că proiectele n-au fost discutate în comisii (înainte de ședință).

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Primarul Cristian Gentea (foto 1) a considerat că este o reacție la faptul că nu a introdus nici până la această dată pe ordinea de zi desemnarea consilierilor locali care vor face parte din AGA  (adunările generale ale acționarilor) societăților comerciale subordonate municipalității și alegerea viceprimarilor (căci PNL și USR-PLUS  au, împreună, suficiente voturi ca să dea ambii viceprimari, iar PSD n-are niciun interes să se grăbească, fiind partid minoritar în consiliul Local Pitești și, în plus, in formulă incompletă – DETALII, AICI).

 

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

 

Social-democrații au considerat atitudinea dreptei un fel de șantaj, reproșându-le adversarilor că nu e normal să voteze „politic”.

Mihai Mihăilescu (foto 2) – liderul grupului USR –  i-a reproșat, la schimb, primarului că anul trecut, pe vremea aceasta, reprezentanții CL Pitești în AGA erau deja desemnați. Edilul a răspuns că nu e obligatoriu să se întâmple asta până la aceeași dată. Contrele s-au ținut lanț pe aproape toată ședința, iar discuțiile au fost spumoase, cum probabil vor fi pe întreg mandatul ce nu mai seamănă deloc cu precedentul.

 

 

Dacă vreți să avem conflict, putem să avem și conflict”, i-a transmis Mihăilescu edilului (VIDEO⬇️).

 

 

Nu e nicio problemă, țin și la conflicte, stați liniștit” a răspuns primarul.

Ședința poate fi urmărită, integral, AICI!

Una peste alta, proiectele incriminate de aleșii locali ai PNL și USR-PLUS au fost retrase de pe ordinea de zi, urmând a fi introduse  în următoarea ședință extraordinară a CL Pitești (stabilită pentru 10 febr.),  când, așa cum și-a asumat ieri, primarul va pune pe ordinea de zi și proiectele privind alegerea viceprimarilor și desemnarea aleșilor ce vor face parte din AGA societăților comerciale controlate de municipalitate.

Sursă foto și video: Facebook Primăria Municipiului Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90