EcoMoto 930×122

pedeapsă

Pitești. Scandal în piață!

Pitești. Scandal în piață!

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Competiția dintre agenții economici este firească într-o economie de piață. Și se manifestă la nivel macro, dar și la unul mai mic, cum ar fi într-o piață.

Două vânzătoare care aveau tarabele cu fructe și legume alăturate s-au întrecut nu doar în oferta către potențialii cumpărători, dar și în vorbe. Spiritele s-au încins. Discuția contradictorie a degenerat în ceartă și gata…scandalul!

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Pedeapsa

Se întâmpla recent în cea mai mare dintre piețele municipiului Pitești, Ceair.

Se pare că totul a pornit de la faptul că ambele „combatante” ar fi depășit spațiul adecvat pentru expunerea mărfii.

Incidentul a ajus la urechile celor din conducerea Administrației Piețelor. Iar măsurile luate au fost în consecință.

Pitești. Scandal în piață!

S-a dat dispoziție ca mai multe tarabe să fie mutate în interiorul spațiilor comerciale pe care le dețineau comercianții.

O formă de pedeapsă.

Scad vânzările

Acum fructele și legumele nu mai au aceeași vizibilitate. Lesne de imaginat că volumul vânzărilor este afectat.

S-a eliberat trotuarul pentru circulația cumpărătorilor însă a fost generată o altă problemă.

Cei „exilați” în incinta spațiilor cu geam bineînțeles că se consideră nedreptățiți.

La rândul lor, cumpărătorii au părerile împărțite: unii cred că măsura a fost bună, alții ar fi vrut ca măsura să li se aplice tuturor comercianților.

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Un pietar spune:

    Dar sa vedeti ce sa cearda cei cu tigarile! toata intersectia e a lor! ti se lipesc papucii de flegmele lor! nu ai loc sa intri pe trotuar de masinile parcate strategic bot in bot. sa nu mai vb de mizeria si hoitul care ramane dupa ei. ce sa mai…Pitesti-centru 2023.

  • Doricu spune:

    PIAȚĂ…… ? Acolo este un centru comercial făcut pe banii piteștenilor in „propietatea” speculanților, cu acordul autoritaților. Ați mai vazut voi țărani să-și poată vinde marfa? Colcăie zona de contrabandiști de țigari, producătoare de legume cu salbe la gât care nu au văzut coada sapei, si care au cântarele electronice masluite. Primarul nostru este ocupat cu semafoarele, și nu vede pâna acolo

  • Un locuitor spune:

    Piata Ceair este o mizerie,o rusine pentru un municipiu ca Pitesti.E un loc ocupat de ,, negustorii de tâgari,țâgari” care par a fi paziti de autoritati,nu destructurati cum ar trebui. Ti e sila sa intri in aceasta piata.

  • Un locuitor spune:

    Piata de ,, tâgari,tâgari” – o mizerie

  • Ursu spune:

    o piață exotica,sant producatori din congo,camerun si zimbabwe,ne vand ,,rodul”muncii lor😉👍 tăranii nostri adevarati nu au acces cu marfa la taraba,acesti producatori,procura marfa de la tarani,sant stapani pe tarabe,le au mostenire de 34 de ani de la nea Iliescu,deasemeni au la vanzare tigari de toate neamurile,sant scutiti de plata accizelor,se mai intampla ca daca nu cumperi legume te ia si la bataie,nu ai voie sa iti iei ce ți place te,,servesc”ei cu tot ce e mai rau si mai stricat in lootul de marfa😉ideea este ca e mult mai sanatos sa cumperi din market

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90