Donaris 930 x 122

ani

CORNEL IONICĂ, PRIMA REACȚIE DUPĂ DECIZIA TRIBUNALULUI

Cornel Ionică, prima reacție după decizia Tribunalului. După cum v-am anunțat, Tribunalul Argeș a admis contestația depusă de Cornel Ionică prin care acesta a atacat în instanța de contencios administrativ ordinul emis de prefectul Emilian Dragnea în ceea ce îl privește.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Este vorba de ordinul emis pe data de 19 martie 2019 prin care s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică.

Am luat legătura telefonic cu Cornel Ionică pentru a comenta „la cald” hotărârea Tribunalului Argeș, hotărâre care îi este favorabilă.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

”De data aceasta este o decizie favorabilă mie și m-am luptat destul de mult prin instanțe pentru situațiile astea, care, de fapt, sunt niște prostii pe care mi le-am asumat.

Ceea ce am făcut eu atunci am făcut în necunoștință de cauză. Sunt problemele mele și mă conformez ca atare”, declară Cornel Ionică pentru ePitești.

”Eu în clipa asta sunt primar! (…) Am multă treabă, mi-am făcut un program pentru perioada imediat următoare și mai îndepărtată un pic pentru că sunt multe probleme și acum să sperăm că lucrurile vor merge mult mai bine și mai concret, în speranța că vom intra în linie dreaptă cu bugetul, care a ținut mult pe loc activitățile din administrație”, afirmă Ionică. Acesta ne mai precizează și că astăzi va merge la Primărie. ”Voi merge și sâmbătă, și duminică”, încheie Cornel Ionică.

Rămâne de văzut dacă Instituția Prefectului va face recurs la hotărârea de astăzi a Tribunalului Argeș. Instituția Prefectului poate face recurs în termenul legal de 5 zile de la data comunicării sentinței de azi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90