EcoMoto 930×122

ani

ULTIMA ORĂ: IONICĂ REVINE LA PRIMĂRIE

Ultima oră: Ionică revine la Primărie. În urmă cu puțin timp, Tribunalul Argeș a admis contestația depusă de Cornel Ionică prin care acesta a atacat în instanța de contencios administrativ ordinul emis de prefectul Emilian Dragnea în ceea ce îl privește.

Citiți și: Șah-mat înainte de alegeri! Prefectul, ordin care schimbă tot în consiliile locale

Este vorba de ordinul emis pe data de 19 martie 2019 prin care s-a constatat încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică. Iată hotărârea Tribunalului Argeș:

Ca urmare a deciziei prin care Tribunalul a suspendat ordinul prefectului, Cornel Ionică va reveni în funcția de primar al Piteștiului.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

Pe rolul Tribunalului Argeș rămân de judecat un eventual recurs și cererea de anulare a ordinului. Pentru judecarea cererii de anulare instanța încă nu a stabilit un termen.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90