EcoMoto 930×122

proteste

Decizie majoră la Tribunalul Argeș. Se întâmplă de mâine!

Decizie majoră la Tribunalul Argeș. Se întâmplă de mâine!

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș s-a întrunit astăzi într-o ședință pentru a hotărî dacă se vor continua sau nu protestele.

În urma întâlnirii, s-a decis suspendarea protestului și reluarea activității începând cu data de 09 ianuarie 2024.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

Iată hotărârea:

,,Pentru data de 08.01.2024 a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș, potrivit dispozițiilor art. 14 din Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătoreşti, aprobat prin HCSM nr. 3243/2022 şi art. 55 din Legea nr. 304/2022 privind organizarea judiciară, având ca ordine de zi:

Exprimarea unui punct de vedere de către judecătorii Tribunalului Argeș, în cadrul Adunării Generale, cu privire la: analiza oportunității reluării activităţii Tribunalului Argeş, cu suspendarea efectelor Hotărârii nr.  6 din 12 decembrie 2023.

Prin Hotărârea nr. 1/08.01.2024, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeș, a hotărât următoarele:

Decizie majoră la Tribunalul Argeș. Se întâmplă de mâine!

Suspendarea protestului adoptat prin Hotărârea Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Argeş nr. 6/20.12.2023 şi reluarea activităţii începând cu data de 09 ianuarie 2024, cu majoritate de voturi.

Continuarea demersurilor de către conducerea Tribunalului Argeş în vederea aducerii la îndeplinire, în integralitate, a tuturor obligațiilor ce decurg din acte administrative şi hotărâri judecătoreşti, cu privire la drepturile salariale ale personalului din justiţie, în unanimitate.”, se arată în comunicatul de presă trimis publicației noastre.

Foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90