New Profesional Consult 930 x 122

2024

Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Tribunalul Argeș, anunț deosebit de important cu privire la alegerile din iunie

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Tribunalul Argeș a emis un comunicat de presă pentru a anunța publicului o etapă importantă în pregătirea alegerilor locale și pentru Parlamentul European din 2024.

Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Pe 15 aprilie, ora 13:00, în Sala de Ședințe nr. 1 a sediului din Pitești, situat pe Bulevardul I.C. Brătianu, numărul 7, va avea loc un moment decisiv: desemnarea prin tragere la sorți a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție pentru Județul Argeș.

Această procedură se va desfășura în conformitate cu prevederile articolului 26 alineatul 5 din Legea nr. 115/2015, marcând un pas esențial în organizarea alegerilor locale prevăzute pentru 9 iunie 2024, cât și pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Tribunalul subliniază caracterul public al ședinței de tragere la sorți, asigurând transparența și deschiderea procesului electoral.

O școală din Pitești ,,are parte” de 850 000 €. Ce se va întâmpla

Rezultatele desemnării vor fi oficializate prin redactarea unui proces-verbal, care va servi drept act de învestire pentru cei desemnați. Această etapă evidențiază importanța organizării corecte și eficiente a alegerilor, asigurând o structură de conducere și supraveghere echitabilă și imparțială a procesului electoral din Județul Argeș.

Tribunalul Argeș, anunț deosebit de important cu privire la alegerile din iunie

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3