pizzeria sapori  930 122

2024

Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Tribunalul Argeș, anunț deosebit de important cu privire la alegerile din iunie

Citiți și: Tribunalul Argeș, informare deosebit de importantă

Tribunalul Argeș a emis un comunicat de presă pentru a anunța publicului o etapă importantă în pregătirea alegerilor locale și pentru Parlamentul European din 2024.

Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Citiți și: Cum a salvat argeșeanul Daniel Constantin o organizație în picaj liber: scor peste așteptări la alegeri

Pe 15 aprilie, ora 13:00, în Sala de Ședințe nr. 1 a sediului din Pitești, situat pe Bulevardul I.C. Brătianu, numărul 7, va avea loc un moment decisiv: desemnarea prin tragere la sorți a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție pentru Județul Argeș.

Această procedură se va desfășura în conformitate cu prevederile articolului 26 alineatul 5 din Legea nr. 115/2015, marcând un pas esențial în organizarea alegerilor locale prevăzute pentru 9 iunie 2024, cât și pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European.

Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Tribunalul subliniază caracterul public al ședinței de tragere la sorți, asigurând transparența și deschiderea procesului electoral.

O școală din Pitești ,,are parte” de 850 000 €. Ce se va întâmpla

Rezultatele desemnării vor fi oficializate prin redactarea unui proces-verbal, care va servi drept act de învestire pentru cei desemnați. Această etapă evidențiază importanța organizării corecte și eficiente a alegerilor, asigurând o structură de conducere și supraveghere echitabilă și imparțială a procesului electoral din Județul Argeș.

Tribunalul Argeș, anunț deosebit de important cu privire la alegerile din iunie

Kaia 555×222
eurial 570×90