EcoMoto 930×122

perchezitii

Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Citiți și: Mafia lemnului acționa în văzul tuturor, în Argeș. Cum operau hoții, cu ajutorul pădurarilor

Șapte persoane au fost reținute pentru 24 de ore, după ce au înșelat mai mai multe societăți de asigurare.

Reamintim că, în dimineața de 9 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, în județele Argeș și Dâmbovița.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Autoritățile au descins la locuinţele persoanelor cercetate pentru săvârşirea unor infracțiuni de înșelăciuni privind asigurările.

Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

În urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de șapte persoane, cu vârste între 33 și 43 de ani, din județele Dâmbovița, Argeș și Olt.

Persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

,,În perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat și primit bani de la societățile de asigurare – reasigurare, în vederea efectuării reparaților unor autovehicule, distruse în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

În această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăți de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.”, transmite Poliția Argeș.

 

Detalii, AICI.

Imagini: IPJ Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90