NOR CURIER 930X122

perchezitii

S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Citiți și: Mafia lemnului acționa în văzul tuturor, în Argeș. Cum operau hoții, cu ajutorul pădurarilor

Mai multe societăți de asigurare-reasigurare s-au ales cu prejudiciu provocat de un grup infracțional acuzat de săvârşirea unor infracțiuni de înșelăciuni.

Opt persoane acuzate în dosar ar fi primit bani de la societăți pentru repararea unor mașini distruse intenționat.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Potrivit anchetatorilor, indivizii regizau accidente de circulație și le prezentau ca fiind accidente reale, pentru a beneficia de bani.

Prejudiciul se ridică la suma de 80.000 de euro.

,,În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, în județele Argeș și Dâmbovița, la locuinţele unor persoane cercetate pentru săvârşirea unor infracțiuni de înșelăciuni privind asigurările.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2023 – 2024, opt persoane ar fi solicitat și primit bani de la societățile de asigurare – reasigurare, în vederea efectuării reparațiilor unor autovehicule, distruse în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

În această fază a cercetărilor, prejudiciul în dauna mai multor societăți de asigurări a fost stabilit la aproximativ 80.000 de euro.

 

8 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și al polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, transmite Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90