NOR CURIER 930X122

bârla

ORBAN PROMITE SPRIJIN PENTRU CEL MAI IMPORTANT PROIECT AL BÂRLEI

În perioada 16-19 februarie 2020, în Bucureşti se desfășoară cea de-a XXIII-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

La eveniment a participat şi primarul comunei argeșene Bârla, Gheorghe Voicu, edilul având posibilitatea să stea de vorbă direct și cu premierul propus Ludovic Orban.

„Este adunarea la care oamenii politici din Guvernul României transmit localităților, prin primari, programele viitoare de dezvoltare a infrastructurii, iar primarii le transmit politicienilor problemele importante cu care se confruntă comunitățile.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Este prima întâlnire în care se pare că politicienii și autoritățile locale au înţeles că dezvoltarea comunităților locale nu poate fi făcută fără a avea fonduri suficiente și predictibilitate şi fără utilizarea eficientă a acestora.

Investiţia cea mai importantă pentru comunitatea noastră consider că este extinderea rețelei de gaze în toate satele comunei Bârla, acest tip de investiţie fiind o prioritate și pentru actualul, și pentru viitorul guvern”, precizează primarul comunei Bârla.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3