930 x122 grota rece

bascov

PARC FOTOVOLTAIC ÎN BASCOV CU BANI CHINEZEŞTI

Conducerea Primãriei Bascov, din judeţul Argeş, are în vedere realizarea unui parc fotovoltaic în satul Glâmboc, dar nu cu resurse financiare proprii.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Investiţia ar urma să fie suportată de câțiva parteneri chinezi cu care primarul Gheorghe Stancu a avut deja mai multe discuții, după cum declară edilul. Parcul ar genera mai bine de 3 MW, iar astfel s-ar reduce cu peste 25% consumul de iluminat public local cu energie convenţionalã din comuna argeşeană. În plus, investiţia ar aduce şi bani, prin certificatele verzi care le sunt livrate producătorilor de energie verde. Primarul Stancu nu a dat deocamdată detalii legate de începerea proiectului şi de valoarea acestuia.

Pe de altă parte, primarul informează că în curând vor începe două investiţii importante şi mult aşteptate: amenajarea trotuarelor de-a lungul drumului spre Vâlcea pe o distanţă de 10 km şi o investiţie similară de-a lungul drumului către Curtea de Argeş. Aceste lucrări vor fi realizate cu bani de la bugetul comunei Bascov.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90