SMART KIDS 930X122

arpechim

PARC INDUSTRIAL ÎN PITEŞTI

Parc industrial în Piteşti. Primăria Piteşti a făcut o listă cu investiţiile pe care le-ar dori materializate sau finalizate în anii 2018, 2019 şi 2020.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Pentru unele dintre ele documentaţia este în curs de realizare.

Iată care sunt obiectivele: modernizarea locurilor de joacă – 3,2 milioane de lei; modernizarea Grădinii Zoologice (etapa a II-a) – 1,6 milioane de lei; amenajarea zonei Tancodrom (utilităţi şi drumuri) – 21 de milioane de lei; transformarea unui cămin de liceu în bloc de locuinţe sociale – 10 milioane de lei; amenajarea unui parc industrial – 57 de milioane de lei; reabilitarea podeţului Velişoara-Grigoreşti – 600.000 de lei; reabilitarea de alei, străzi şi parcări – 10 milioane de lei; dotări diverse – 41 de milioane de lei.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Amintim că municipalitatea a anunţat de mai mult timp proiectul pentru amenajarea unui parc industrial pe un teren din zona Arpechim. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90