EcoMoto 930×122

imobiliare pitesti

Patru noi blocuri în Pitești

Noi blocuri ar urma să apară în Pitești, dacă Planul Urbanistic de Detaliu aferent investiției va fi aprobat de Consiliul Local. Deocamdată, PUD-ul este în dezbatere publică, conform unui anunț al Primăriei.

Citiți și: Piteşti: Mega proiect imobiliar în spatele Poştei vechi din centru, coşmarul şoferilor

Astfel, urmare a cererii adresate de Roșu Lucian Tranzacții Imobiliare, Primăria a pus în dezbatere publică Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea unor clădiri de locuințe colective și spații cu altă destinație cu regim de înălțime S/D+P+5E ÷ S/D+P+6E, pe terenul situat în municipiul Pitești, strada Alexandru Kirițescu, nr.17.

Aceasta este situată în zona Tancodrom, despre care ePiteşti a relatat în numeroase rânduri despre cum se dezvoltă pe partea de imobiliare.

Citiți și: Argeș: Explozie a numărului de tranzacții imobiliare

Două străzi mai departe se construieşte şi un hotel, al cărui termen de finalizare este ianuarie 2023.

Revenind la proiectul iniţiat de Roşu Lucian, vor fi trei clădiri cu regim de înălțime S/D+P+5E cu funcțiunea de locuire și o clădire cu regim de înălțime S/D+P+6E cu funcțiuni mixte locuire și servicii compatibile locuirii, amenajări auxiliare (căi de acces carosabil și pietonale, locuri de parcare, loc de joacă pentru copii, spații verzi amenajate la sol).

Suprafața ocupată la sol de construcțiile propuse va putea fi de maximum 3.465,90 mp, iar suprafața desfășurată maximă admisă poate fi de 24.261,30 mp, ambele suprafețe fiind condiționate de posibilitățile de obținere a locurilor de parcare în conformitate cu H.C.L. 428/2007 și celelalte condiții ale reglementărilor urbanistice pentru amplasament, ceea ce ar presupune amplasarea în demisol a unor locuri de parcare.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bucur spune:

    Cum este posibil ca un „john” , să prospere aici, în PITEȘTIUL MEU DRAG!? MĂI, primare, CARE EȘTI, nu ai nimic împottiva acestor nemernici?
    În caz contrar, ești complice, primarule!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90