930 x122 grota rece

casa cartii

PENDIUC: „NU AM GREŞIT FAŢĂ DE PITEŞTENI ŞI NICI FAŢĂ DE LEGE!”

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a susţinut astăzi, la Casa Cărţii, prima sa conferinţă de presă după eliberarea în vară din arestul preventiv în dosarul „Publitrans”, dosar în care este acuzat de fapte de corupţie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cu zâmbetul pe buze, Pendiuc a ţinut să facă o serie de clarificări, dar şi să vorbească despre planurile sale de viitor. Cu privire la perioada de arest preventiv, destul de lungă, primarul a spus că „nu sunt supărat pe nimeni, nu port ranchiună nimănui.” Mai mult, Tudor Pendiuc a făcut o declarație năucitoare: „Nu am greşit faţă de piteşteni, faţă de lege sau de altcineva!”

Cât despre o posibilă candidatură a sa în vara anului viitor pentru un nou mandat de primar, Pendiuc a afirmat că „orice vreme îşi are vremea”, sugerând că va anunţa la un moment dat dacă va candida sau nu. Repetăm, noi suntem 100% convinși că va candida.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

„Sunt proaspăt bunic, mă bucur de aceste momente unice. Probabil că acum, când în familia noastră a apărut şi Vladimir Nectarie (n.r. – primul lui nepot), acestea sunt printre cele mai frumoase sărbători de iarnă. Nu vreau să fac acum un bilanţ, dar putem considera această conferinţă de presă drept un nou început.”, a declarat primarul.

Lăsând să se înţeleagă că nu este de acord cu toate deciziile luate în ultima vreme de către cei care i-au ţinut locul la Primărie (viceprimarul Cornel Ionică și echipa sa), Tudor Pendiuc a afirmat, însă, că nu vrea să critice pe nimeni şi că toate lucrurile „vor veni la timpul lor”.

Totuşi, el a lansat o provocare pentru piteşteni. „Avem nevoie de un concurs de proiecte pentru problemele de trafic rutier, aşa cum este situaţia în zona Colegiului „Zinca Golescu”, acolo unde traficul e foarte aglomerat. Trebuie să gândim împreună viitorul acestui oraş.”, a spus el, adăugând că „am cam terminat-o cu politica”. Pendiuc este în continuare membru al PSD, dar, din cauza problemelor penale pe care le are și în condiţiile noilor criterii de integritate din Partidul Social Democrat, în ultima perioadă tot mai mulți cred că va candida ca independent la următoarele alegeri.

După conferința de presă primarul le-a oferit reprezentanților mass-media mici cadouri și câte o iconiță.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90