NOR CURIER 930X122

bulevardul libertății

PERICOL ÎN TRIVALE. PRIMĂRIA NU VEDE, NU AUDE

Pericol în Trivale. Primăria nu vede, nu aude. Municipalitatea Pitești a primit în ultima vreme numeroase cereri de la cetățeni pentru montarea de semafoare cu buton în diverse zone, pentru siguranța pietonilor.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Despre o astfel de cerere, venită din cartierul Trivale, ePitești a scris luna trecută. O piteșteancă din Trivale solicita Primăriei montarea unui semafor la trecerea de pietoni de pe bulevardul Libertății de la intrarea în cartier dinspre Centru, din dreptul Complexului I.

„Locuiesc în unul dintre blocurile turn de la intrarea în cartierul Trivale, la etajul 2, spre stradă. Vă mărturisesc că nu se poate sta în casă fără să îți sară inima din piept de câteva ori pe zi din cauza frânelor care se aud la trecerea de pietoni!

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Nimeni nu sesizează numărul mare de accidente care au loc la această trecere? Nimeni nu crede că este necesar un semafor, în condițiile în care în zonă există stație de autobuz, complex comercial, piață și, în primul rând, școală (n.r. – Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”)?”, reclama piteșteanca (AICI, subiectul pe larg).

Deși piteșteanca atrăgea atenția că în zonă este și o școală, existând riscul ca și copiii să devină victime ale unor accidente provocate de șoferi iresponsabili, Primăria a refuzat cererea.

Potrivit municipalității, solicitarea fost analizată în comisia de circulație a municipiului și a primit aviz negativ, considerându-se că nu se impune o astfel de măsură. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3