Donaris 930 x 122

bulevardul libertății

PERICOL URIAȘ ÎN TRIVALE

Pericol uriaș în Trivale. Cetățenii din zonă cer Primăriei Pitești să ilumineze corespunzător trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Scărilor şi Bradului cu bulevardul Libertăţii (bulevard reabilitat recent) din cartierul Trivale.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

În prezent, şoferii sunt derutaţi de trecerea bruscă de la lumina puternică din zona dinspre Centrul oraşului către zona cu trecerea de pietoni slab iluminată. Pericolul este dublat de „orbirea” de către farurile maşinilor care vin din sens opus.

Pietonii care traversează strada sunt greu de observat, iar pericolul producerii de accidente rutiere grave este foarte mare.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Despre incompetența și indiferența administrației Ionică în ceea ce privește rezolvarea urgentă a problemei iluminatului public stradal sub orice critică din diferite zone ale cartierelor publicația noastră a mai scris. Am semnalat recent o situație asemănătoare și pe strada Ion Cîmpineanu, din cartierul Ceair (amănunte și imagini, AICI). (Foto: descriptiv, sursa: Facebook Info Trafic Pitești) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90