930 x122 grota rece

bowling

PIAŢA ENGROSS DE LA BOWLING, LA ANUL

Consiliul Local Piteşti a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru amenajarea unei pieţe agroalimentare de gross în zona Bowling.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Zona este aproape de parcul Ştrand, de-a lungul străzii Costache Negri. În trecut aici a mai funcţionat un engross, desfiinţat, însă, din cauza haosului generat de comercianţi.

Pe o parte din teren a fost amenajată, cu bani europeni, o parcare, iar pe o alta, care aparţinea Consiliului Judeţean Argeș, sunt clădiri dărăpănate, care vor fi demolate.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit PUZ-ului, la anul (fără a exista, deocamdată, termene precise de începere și, respectiv, de încheiere a lucrărilor) vor fi amenajate spaţii de vânzare pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi. Pe de altă parte, 1.000 de metri pătraţi ar urma să fie acoperiți cu spaţii verzi. Investiţia va fi suportată de la bugetul local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90