SMART KIDS 930X122

piete

PIEŢELE DIN PITEŞTI, ÎN PERICOL

Pieţele din Piteşti, în pericol. Potrivit primarului Cornel Ionică, pieţele agroalimentare din municipiul Piteşti sunt „pe cale de dispariţie”.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

„Din păcate, pieţele sunt pe pierdere. Existenţa hipermarketurilor şi apariţia altor magazine de acest fel afectează comerţul tradiţional. Trebuie găsite soluţii.”, spune primarul.

În acest context, Primăria are în plan reorganizarea, dacă nu chiar desfiinţarea, pieţelor din Prundu şi Războieni – mai mult pustii – detalii, AICI, în paralel cu modernizarea pieţelor Trivale şi Găvana, pentru care, în schimb, există interes şi din partea comercianţilor, şi din partea consumatorilor. Amănunte și imagini, AICI.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Pentru piaţa Trivale au fost demarate procedurile necesare. Primăria ar fi dorit ca proiectul să fie finanţat cu bani de la stat, nu de la bugetul local, dar solicitarea Primăriei adresată în acest sens a fost respinsă de Guvern.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA