New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul libertății

PITEȘTENI DIN TRIVALE, MONITORIZAȚI VIDEO ȘI AMENDAȚI

O nouă platformă de gunoi va fi amenajată în cartierul piteștean Trivale, pe bulevardul Libertății, la capătul liniei 8 de autobuz.

Citiți și: Pitesti: A căzut în stradă, dar a fost salvat de polițiști

Aceasta va înlocui vechea platformă din zonă, folosită frecvent și de locuitorii comunei limitrofe, Moșoaia.

După amenajarea noii rampe de gunoi, va fi montată și o cameră de supraveghere video pentru monitorizarea zonei.

Citiți și: Pitești: Petrecere cu zeci de invitați, spartă de polițiști la un restaurant din Trivale

Persoanele care vor încălca regulile cu privire la ”depozitarea/abandonarea pe domeniul public sau în alte locuri decât cele special create a molozului/materialelor de diferite forme/deșeuri menajere” sau care vor colecta PET-uri de la această rampă de gunoi vor fi amendate, avertizează Poliția Locală Pitești.

Potrivit sursei citate, în întreg Piteștiul, pentru astfel de fapte, de la începutul lunii martie a acestui an și până în prima parte a lunii iulie, polițiștii locali au dat peste 200 de amenzi. „Parte dintre sancțiunile aplicate au fost întocmite după trimiterea echipajelor la platformele respective de către lucrătorii Biroului Monitorizare Video”, informează Poliția Locală Pitești, care face referire la imagini filmate de camerele video de supraveghere stradală.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441