Donaris 930 x 122

politia locala

PITEȘTENI EXASPERAȚI: E HAOS!

Piteșteni exasperați: E haos! Autorităţile locale din Piteşti au în derulare o investiţie de modernizare a străzilor din zona Tarlaua 22 (aproape de ieşirea spre Craiova, platoul din partea dreapta).

Citiți și: COȘMAR PENTRU ȘOFERII TUPEIȘTI!

Piteștenii din zonă solicită ca după modernizare pe strada I.L. Caragiale să fie montate şi semne de circulaţie pentru interzicerea staționării autovehiculelor. Motivul: ori de câte ori se organizează târg de maşini în Târgul Săptămânal din apropiere, în zonă se produce haos, iar strada este aproape blocată.

De asemenea, cetățenii, exasperați, vor ca echipajele Poliţiei Locale să îi amendeze pe șoferii care urcă maşinile pe trotuare.

Citiți și: (VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ TAIE ÎN CARNE VIE ÎN GĂVANA

„Solicitarea referitoare la amplasarea semnelor de circulaţie în zona străzii I.L. Caragiale va fi analizată în comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti. După finalizarea lucrărilor de reabilitare şi de modernizare a străzii, Administrația Domeniului Public va proceda la marcarea corespunzătoare în zona intersecţiei cu strada Martha Rădulescu.”, răspunde Primăria. (Foto: descriptiv) 

Donaris 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066