Eurial 930 x 122

colegiul zinca golescu

PITEȘTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA! AVEM LISTA

Piteșteni, vi se pregătește ceva! Primăria a dat publicității o listă cu investițiile aflate în desfășurare sau care urmează să fie derulate în Pitești în perioada următoare. Termenele sunt asumate de Primărie.

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

INVESTIȚII ÎN CURS DE FINALIZARE

-Canal pluvial Craiovei (se va finaliza în luna iulie 2017).

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

-Amenajarea zonei străzilor I.L.Caragiale, Octavian Goga, Maria Demetrescu și I.G.Valentineanu (Tarlaua 22) – domeniu public (se va finaliza în luna iulie 2017).

-Amenajări exterioare la viitoarea Casă a Căsătoriilor (se va finaliza în luna august 2017). Amănunte, AICI.

-Reabilitarea centrului de încasări de impozite și taxe locale de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 (se va finaliza în luna august 2017).

INVESTIȚII MULTIANUALE ÎN DERULARE

-Reabilitarea și modernizarea căminului școlar al Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” și transformarea lui în mini hotel. Amănunte, AICI.

-Pentru consolidarea și reabilitarea tronsonului I al clădirii Colegiului Național „Zinca Golescu” se așteaptă obținerea avizelor și a autorizației de construire pentru a se putea transmite ordinul de începere a lucrărilor.

INVESTIȚII AFLATE ÎN PROCEDURĂ PE SEAP

-Containere îngropate pentru gunoi (150 de bucăți) + echipament de spălare a containerelor îngropate (licitația deschisă este pe 26.06.2017). Amănunte, AICI.

-Actualizare PUG (depunerea de oferte este pe 19.06.2017).

-Amenajarea spațiului pentru încasarea de impozite și taxe locale de pe strada Victoriei, de la nr.7, bloc 89 (depunerea de oferte este pe 20.06.2017).

-Reabilitarea pieței agroalimentare Trivale (documentația este în Sistemul Electronic de Achiziții Publice – SEAP, pentru verificare din partea Agenției Naționale pentru Achiziții Publice). Amănunte, AICI.

INVESTIȚII NOI PENTRU CARE URMEAZĂ SĂ FIE DERULATE PROCEDURILE DE ATRIBUIRE

-Acoperirea terenului de sport de la Școala Gimnazială “Ion Pillat”.

-Amenajare spațiu pentru arhivă la Primărie.

-Regenerarea zonei din lungul râului Argeș (Promenada Argeșului). Amănunte, AICI.

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90