EcoMoto 930×122

colegiul zinca golescu

PITEȘTENI, VI SE PREGĂTEȘTE CEVA! AVEM LISTA

Piteșteni, vi se pregătește ceva! Primăria a dat publicității o listă cu investițiile aflate în desfășurare sau care urmează să fie derulate în Pitești în perioada următoare. Termenele sunt asumate de Primărie.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

INVESTIȚII ÎN CURS DE FINALIZARE

-Canal pluvial Craiovei (se va finaliza în luna iulie 2017).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

-Amenajarea zonei străzilor I.L.Caragiale, Octavian Goga, Maria Demetrescu și I.G.Valentineanu (Tarlaua 22) – domeniu public (se va finaliza în luna iulie 2017).

-Amenajări exterioare la viitoarea Casă a Căsătoriilor (se va finaliza în luna august 2017). Amănunte, AICI.

-Reabilitarea centrului de încasări de impozite și taxe locale de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 (se va finaliza în luna august 2017).

INVESTIȚII MULTIANUALE ÎN DERULARE

-Reabilitarea și modernizarea căminului școlar al Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” și transformarea lui în mini hotel. Amănunte, AICI.

-Pentru consolidarea și reabilitarea tronsonului I al clădirii Colegiului Național „Zinca Golescu” se așteaptă obținerea avizelor și a autorizației de construire pentru a se putea transmite ordinul de începere a lucrărilor.

INVESTIȚII AFLATE ÎN PROCEDURĂ PE SEAP

-Containere îngropate pentru gunoi (150 de bucăți) + echipament de spălare a containerelor îngropate (licitația deschisă este pe 26.06.2017). Amănunte, AICI.

-Actualizare PUG (depunerea de oferte este pe 19.06.2017).

-Amenajarea spațiului pentru încasarea de impozite și taxe locale de pe strada Victoriei, de la nr.7, bloc 89 (depunerea de oferte este pe 20.06.2017).

-Reabilitarea pieței agroalimentare Trivale (documentația este în Sistemul Electronic de Achiziții Publice – SEAP, pentru verificare din partea Agenției Naționale pentru Achiziții Publice). Amănunte, AICI.

INVESTIȚII NOI PENTRU CARE URMEAZĂ SĂ FIE DERULATE PROCEDURILE DE ATRIBUIRE

-Acoperirea terenului de sport de la Școala Gimnazială “Ion Pillat”.

-Amenajare spațiu pentru arhivă la Primărie.

-Regenerarea zonei din lungul râului Argeș (Promenada Argeșului). Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90