NOR CURIER 930X122

făget

PITEŞTENII VOR PARCURI!

Piteştenii vor parcuri! Anunţul Primăriei cu privire la investițiile în locuri de joacă pentru copii (amănunte, AICI) i-a bucurat pe mulți piteşteni, dar mulţi alții reclamă că este nevoie și de noi parcuri sau de plantarea de copaci pentru umbră în unele dintre cele deja existente.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

De exemplu, vor un nou parc piteștenii din zona Banatului – Transilvania – Turda, care sunt nemulţumiţi că parcul din apropiere, din zona Exerciţiu, nu are copaci care să facă umbră. De asemenea, sunt cetăţeni care vor parc în zona Turceşti.

Şi în zona Centru există solicitări în acest sens.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Deocamdată, singurul parc nou care se amenajează în Pitești este Făget, în Trivale. Și acesta, cel puțin la ora la care am filmat noi, avea aceeași problemă reclamată și în Exercițiu: lipsa arborilor pentru umbră. În plus, sunt voci care avertizează că parcul nu ar dispune de un sistem de canalizare adecvat și că, ori de câte ori va ploua mai abundent, acesta va fi inundat Detalii, AICI.

Municipalitatea susține că cea mai mare problemă pentru amenajarea în Pitești de noi parcuri o constituie lipsa terenurilor. Potrivit sursei citate, în Pitești există multe terenuri care au fost retrocedate, iar domeniul public pentru astfel de investiții este limitat. (Foto: Expo Parc) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3