SPALATORIE MURAY  930×122

simfonia lalelelor

Piteşti: Cât costă Simfonia Lalelelor din acest an

Așa cum v-am informat, ediția din acest an a Simfoniei Lalelelor va avea loc, în premieră, în Parcul Lunca Argeșului, în perioada 15-17 aprilie 2022.

Citiți și: Sute de mii de persoane au fost la Simfonie

Conform unui proiect de hotărâre al Consiliului Local al municipiului Pitești, în ședința extraordinară a CL de mâine va fi adoptat bugetul pentru ediția din acest an a Simfoniei.

Suma totală este estimată la 550.000 de lei.

Citiți și: Zeci de voluntari, liceeni și studenți piteșteni, implicați în organizarea „Simfoniei Lalelelor” 2022

Pentru comercianți, taxele care vor fi percepute în acest an sunt de la 1 la 5 lei mp/zi, în funcție de zona ocupată. Pentru masa oficială dată invitaților se vor cheltui 70.000 de lei, iar pentru spectacolul dedicat evenimentului se vor cheltui în jur de 405.000 lei.

La Simfonia Lalelelor din acest an sunt aşteptate mai multe delegaţii din ţară şi din străinătate – aproximativ 50 de persoane în total.

„Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Local Pitești, prin Salpitflor, SPEP, ADP, Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în parteneriat cu Universitatea din Pitești – Facultatea de Științe, specializările Horticultură și Biologie – și cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș”, precizează municipalitatea într-un comunicat.

 

 

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3