930×122 CAPRA 5

animale

PITEȘTI: MINI PARCURI PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE

În urma propunerilor primite de la cetăţeni cu privire la bugetul Piteștiului pentru anul 2016, la prima rectificare bugetară vor fi finanţate mai multe iniţiative interesante, a anunţat astăzi viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit viceprimarului, o astfel de propunere vizează amenajarea în fiecare cartier a unor zone speciale, un fel de mini parcuri, pentru posesorii de animale de companie (în special câini). Zonele vor fi împrejmuite şi vor avea gropi de nisip (pentru câini) și bănci (pentru stăpânii lor). Pentru materializarea proiectului în 2016 ar urma să fie investită suma de 400.000 de lei. Viceprimarul nu precizează care ar urma să fie primele cartiere cu astfel de zone.

Inițiativa pornește de la ideea de a limita mizeria pe care câinii cu stăpân o lasă în urma lor atunci când sunt scoși afară din casă, la plimbare prin parcuri, pe alei sau în jurul blocurilor de locuințe.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3