New Profesional Consult 930 x 122

adp

PITEȘTI, ORAȘUL PLOMBELOR!

Pitești, orașul plombelor! Primăria municipiului Pitești se laudă pe Facebook cu o altă activitate de care este responsabilă Administrația Domeniului Public (ADP).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

”Administrația Domeniului Public realizează, începând din 4.09.2018, lucrări de reparații asfaltice parțiale (frezare și asfaltare) pe bulevardul Petrochimistilor.” (mai multe detalii, AICI).

Șoferii sunt sfătuiți de municipalitate „să evite zona sau să circule cu atenție sporită și viteză redusă.”

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Peticeli peste peticeli pe arterele de circulație de pe raza municipiului Pitești! Când va asfalta și ADP-ul, cap-coadă, o stradă? La anul, după ce ploile și zăpezile vor eroda plombele ”lucrate” cu multă trudă de către muncitori în ultima perioadă? Ca de fiecare dată, în Pitești trebuie să ne mulțumim cu cârpeli făcute în bătaie de joc!

De altfel, piteștenii au sancționat, chiar pe pagina de Facebook a municipalității, peticelile care se tot fac prin oraș. Mai mult, unul dintre cetățeni atrage atrenția că lucrările nu ar fi fost semnalizate corespunzător. Primăria se ”apără” cu… poze (clik pe imagine pentru mărire):

Nu mai departe de săptămâna trecută, ADP-ul cârpea și pe strada Smeurei. Imagini surprinse la momentul respectiv de o echipă de teren a ePitești, AICI. (Sursă foto principal: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3