930 x122 grota rece

adp

(VIDEO) CÂRPELI ÎN BĂTAIE DE JOC. IONICĂ, ASFALTĂM ȘI NOI CEVA?

Cârpeli în bătaie de joc. Ionică, asfaltăm și noi ceva? Piteștenii, în special șoferii, au reclamat de nenumărate ori felul deplorabil în care arată nu puține dintre arterele de circulație din municipiu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Fie că e vorba de firme private care s-au ocupat de reabilitarea anumitor străzi, cum este cazul străzii Calea Craiovei (lucrări care le-au creat multe nemulțumiri șoferilor), fie de Administrația Domeniului Public (ADP) – serviciu aflat în subordinea municipalității, rezultatele lasă de dorit.

Una dintre străzile pe care, mai nou, o peticesc muncitorii de la ADP este Smeurei. Anunțul a fost făcut de municipalitatea piteșteană: ”Începând din data de 28.08.2018, ora 00:00, Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești va executa lucrări de reparații parțiale pe strada Smeurei. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție și viteză redusă sau, pe cât posibil, să evite zona amintită anterior.”

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

Ce înseamnă aceste lucări parțiale? Vor fi frezate și asfaltate ZONELE CU PROBLEME (!). Cu alte cuvinte, ADP va cârpi gropile, pentru ca la următoarea ploaie mai consistentă problemele să reapară. Nu va asfalta în totalitate, ci acolo unde sunt ”probleme”. ADP-ul va ”repara parțial”. Pentru că așa se face treaba în Pitești, foarte rar cap-coadă și mai mereu în bătaie de joc.

Totul, pe banii noștri, ai plătitorilor de taxe și impozite locale.

Astăzi, în jurul prânzului, am filmat următoarele imagini. Muncitorii de la ADP peticesc ”cu drag și spor”:

Municipalitatea nu precizează cât vor dura lucrările. Îi roagă, în schimb, pe șoferi, să evite zona.

Puțin sau deloc – atât le oferă municipalitatea piteștenilor când vine vorba de infrastructura rutieră. Câteva lucrări făcute de mântuială. Asfaltăm și noi ceva, Cornel Ionică? Sau ne mulțumim cu peticeli?

Despre lucrările de mântuială, lucrări scumpe, făcute de ADP-ul lui Mircea Braniște puteți (re)citi AICI sau AICI.

Vă reamintim că peticeli au fost făcute, de același ADP, și în zona Frații Golești (subiectul, pe larg, AICI).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA