Donaris 930 x 122

adp

(VIDEO) ADP, LUCRARE DE MÂNTUIALĂ ÎN CENTRU

ADP, lucrare de mântuială în Centru. Recent, pe strada Griviței, pietonală, din zona centrală a Piteștiului, au fost făcute lucrări.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

Au fost lucrări de înlocuire a unor conducte pentru siguranța instalațiilor de furnizare a agentului termic, lucrări operate de Termo Calor Confort S.A., societatea de termoficare a municipalității (detalii, AICI).

Lucrările au fost finalizate, însă ce a rămas în urmă lasă de dorit. Pentru schimbarea conductelor, bineînțeles, au fost scoase pavelele. Muncitorii Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești, societate care a avut responsabilitatea de a aduce strada la stadiul în care se afla înainte de lucrări, au lucrat în dorul lelii. Priviți imaginile de mai jos!

Citiți și: Ultimele tarife la căldură. Anunțul zilei!

ADP Pitești, serviciu condus de directorul Mircea Braniște (foto), ne-a obișnuit, de altfel, cu lucrări proaste, dar și scumpe (subiectul pe larg, AICI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3