SMART KIDS 930X122

adp

Pitești: Ce s-a întâmplat cu locul de joacă vandalizat

Locul de joacă din cartierul Trivale, complex II, zona Făget, care a fost vandalizat zilele trecute de niște copii, a fost reparat vineri, de echipele Administrației Domeniului Public Pitești (ADP). Reamintim că un balansoar destinat celor mici a fost rupt. Subiectul pe larg, AICI – Loc de joacă nou-nouț, vandalizat de niște puști

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astfel, balansoarul în cauză a fost repus în funcțiune, după reparații.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Locul de joacă era recent reabilitat prin sponsorizări venite de la o firmă privată, respectiv benzinăriile MOL.

Primăria Pitești face din nou apel la bun simț, dar și la simțul civic al tuturor piteștenilor, pentru ca astfel de evenimente neplăcute să nu se mai repete.

Facem, din nou, un apel serios la simțul civic al tuturor piteștenilor, mari sau mici: haideți să nu mai distrugem ceea ce aparține acestui oraș, prin urmare, fiecăruia dintre noi! Iar dacă observăm astfel de fapte, să anunțăm autoritățile care pot opri acest fenomen îngrijorător, în special în rândul adolescenților.

Locurile, amenajările, obiectele utile oamenilor sau, pur și simplu, frumoase, menite să ne bucure – care aparțin domeniului public – merită să fie protejate și valorizate de orice locuitor al orașului. Dincolo de consecințele punitive prevăzute de legislația în vigoare pentru distrugerea patrimoniului public, cele pe termen lung afectează negativ evoluția și dezvoltarea nu doar a comunității, ci și a persoanelor care se lasă în voia instinctelor distructive.

Haideți să fim o comunitate unită, care își iubește orașul!”, transmite municipalitatea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3