930×122 CAPRA 5

parc trivale făget vandalizat

Pitești. Poliția Locală, anunț despre puștii care au vandalizat un loc de joacă nou-nouț

Update: Pitești. Poliția Locală, anunț despre puștii care au vandalizat un loc de joacă nou-nouț

Adolescenții care au vandalizat locul de joacă recent reabilitat din zona Făget încă nu au fost identificați de autoritățile locale. Iar pentru ca responsabilii să fie identificați și trași la răspundere, Poliția Locală Pitești cere ajutorul cetățenilor.

„Conducerea instituției noastre face un apel către cetățenii orașului. Îi rugăm pe cei care îi cunosc pe tinerii care apar în imaginile apărute în spațiul public sau ne pot oferi informații despre aceștia să ne contacteze la unul dintre numerele de telefon: 0248/210230, 0248/222248 sau 0348/911.

În astfel de situații este nevoie de implicarea tuturor! Vă mulțumim”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Știrea inițială: Mai mulți tineri au vandalizat un loc de joacă din Pitești, recent reabilitat. Este vorba despre locul de joacă din cartierul Trivale, complexul II, zona Făget.

Adolescenții au fost filmați de camerele de supraveghere în timp ce rupeau un balansoar.

Inițial, unul dintre tineri este surprins în timp ce manevra violent echipamentul de joacă.

 

Ulterior, mai mulți tineri stau la rând pentru a se da în balansoar, fără să le pese de distrugerile pe care le pot crea.

 

Important de precizat este faptul că echipamentele de joacă din parc sunt destinate copiilor mici, nu și adolescenților.

La un moment dat, balansoarul se rupe. Imediat gașca de puști dispare, toți tinerii luând-o la fugă.

După câteva minute, alți doi adolescenți apar în imagini.

 

Unul dintre ei este surprins apoi în timp ce se plimbă cu ce a mai rămas din balansoar prin parc.

Primăria Pitești a demarat o acțiune pentru a identifica persoanele în cauză. Dacă se dovedește că tinerii sunt minori, autoritățile vor lua legătura cu părinții acestora să plătească toate daunele create, ne-a declarat Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Locul de joacă nou-nouț, din Parcul Făget, realizat din sponsorizări, a fost devastat!

Din nou, lansez un apel la responsabilitate!!!

Lucrurile nu vor rămâne așa: indivizii vor fi identificați și amendați! În plus, vor suporta, în totalitate, costurile întregii reparații!”, a transmis edilul.

Reamintim că, acesta este primul loc de joacă sponsorizat din Pitești. Sponsorizarea a fost făcută de o firmă privată, respectiv de Benzinăriile MOL.

Lucrările au început în octombrie, anul trecut, iar recepția locului de joacă s-a făcut la sfârșitul lunii noiembrie. Subiectul pe larg, AICI – Gentea: „Este prima dată când se întâmplă așa ceva în Pitești!

555×222 grota rece

Comentarii

7 comentarii

  • A spune:

    Nu este vorba de un caz izolat. Se întâmpla și în alte parcuri( de ex :in parcul de langa sc 2 „tinerii” se dau in leagănele destinate bebelușilor… se rup…apoi se repara și tot așa până o sa se întâmple o tragedie și în celălalt parc se bea ,fumează, etc). Poate daca ar fi monitorizate video „tinerii” nu și-ar mai dovedi „șmecheria”

  • Contribuabilul spune:

    În sfârșit se uita cineva la înregistrări.
    Nu e un caz izolat. În toate locurile de joaca întâlnim astfel de tineri educați și curajoși.
    De limbaj ce sa mai vorbim: vulgar, abject, de mahala și bineînțeles agramat.
    E un risc sa te duci seara cu copii în parc când sunt astfel de tineri respectuoși.
    În copilărie nu prea se întâmplă asa. Mde… educația și patrulele

  • Ionuț spune:

    E doar începutul. Lipsa de educație la nivel național își va spune cuvântul din ce in ce mai mult asupra societății românești.

  • Daniela spune:

    Ar fi o idee foarte bună dacă ați monta camere de supraveghere.Dupa identificare,trimite-ti nota de plata cui nu a știut sa ii educe,pentru ca dacă li s-ar atrage atenția,acești golani ar înjură pe oricine,birjareste.Asta este educația pe care o primesc acasă dar pe care nu o primesc la școală.Asta este rezultatul nepăsării și al atitudinii gen „sunt copii,asa eram și noi în copilarie”.Complet neadevărat,pe vremuri părinții erau PARINTI.

  • RADIO MOSCOVA spune:

    IN PITESTI NU E PRIMA OARĂ. AVETI RABDARE.STAȚI SA FIE HEROINA ÎN FLOARE.

  • Bogdan Pascu spune:

    Sunt convins că nimeni nu monitorizează camerele de supraveghere. Altfel nu-mi explic cum se face ca de mulți ani, zece ore pe zi, o șatră de țigani zbiară non stop ,,țigări, țigări” pe strada 9 Mai în dreptul pieței Ceair, fac scandal și lasă grămezi de gunoaie când termină serviciul. Biroul localilor e la treizeci de metri dar nu au tupeu să intervină. Jalnică imagine pentru o zonă aflată la câteva sute de metri de primărie.

  • Taximetrist spune:

    Derbedei acestia ii gasiti seara de seara in statia de autobuz de la trivale 2 urmarind autobuzele care opresc in statie si se fac ca intra in autobuz umblind la butoanele de linga usi blocind usile si apoi fug in parcarea din spatele statiei si asa face si la urmatoarele autobuze.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3