930×122 CAPRA 5

adp

Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Citiți și: O nouă schimbare în traficul din Pitești, avizată de Comisia de circulație

Municipalitatea a decis montarea, de astăzi, a unui limitator de viteză pe strada Grigorie Leu.

Măsura a fost adoptată în ședința Comisiei de Circulație din data de 06 iulie, a.c.

Citiți și: Pitești. Comisia de Circulație, măsură pentru evitarea accidentelor

,,Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Piteşti a decis amplasarea unui limitator de viteză pe carosabilul străzii Grigorie Leu, numărul 18.

Comisia de Circulație Pitești: De astăzi, nouă modificare în traficul din oraș

Acţiunea a fost realizată de către Administraţia Domeniului Public astăzi, 04.10.2023, conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale, din data de 06.07.2023.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să circule cu prudenţă, în zonă, pentru evitarea oricărui incident.”, transmite Primăria Pitești.

Foto principal: Descriptiv/Google Maps

Foto articol: Facebook

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

  • Marin spune:

    Dupa ce ca sunt 200 de capace de canal si se merge cu maxim 30 km/ ora, mai punem si limitatoare de viteza. Inteligentii din comisia de circulație….

  • DA spune:

    Dar pe str. ȚINUTUL HERTA de lângă poliventMa când faceți reguli de circulație ieri la deschiderea anului universitar de la UPIT a fost haos total, cei de la blocurile riverane nu am mai putut ieși cu mașinile din parcare, dacă se întâmplă ceva cum intervenea pompieri sau salvarea, inspectorul de zona sasi facă meseria dacă mai vrea un nou mandat, singura alee fără marcaje este posibil.

  • Sorin spune:

    tocmai am trecut prin spatele scolii 13 trivale masini parcate in curba pe trotuar pe iarba sub balcon ,atunci cand localii vor sa dea amenda cuiva pe undeva se tine cont ca ar trebui sa faca acelasi lucru pt toti ca daca e loc de dat amenda pai ori ne facem meseria toata ori pe jumate ca salariu se ia intreg ori suntem profesionisti ori pe jumatate profesionisti .

  • Cornelia spune:

    Limitatoare de viteza, semafoare și sensuri unice. O comisie de circulație formata ori din oameni fără carnet de șofer, ori din oameni din alta localitate, ori din oameni prosti. Cel mai probabil ultima varianta. Iar dnul primar continua sa semneze. Cum de altfel, a semnat și ridicarea bordurilor pe str Egalității la început de septembrie, atunci când au început școlile, posibil s-a gândit ca o sa avem o fluidizare a traficului😀. Se pare ca aveam nevoie de noi borduri în Pitești, dupa cele ale dnului Pendiuc. Colegiul Zinca Golescu nu il terminam de renovat de 8 ani, dar schimbam borduri. Aceștia suntem oamenii pe care i-au votat cetățenii orașului Pitesti. No comment.

  • Alin Toma spune:

    Pe str. Barbu Stefanescu Delavrancea, de ce nu puneți?? Toată gavana și.a făcut ruta ocolitoare pe acolo….

  • Nelu spune:

    De ce nu se pun lămpi de iluminat pe timp de noapte între blocu t1 şi blocu t2 e întuneric can pădure aţi pus nişte leduri chioare ţe frică să intri în bloc de intuneric.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90