930×122 CAPRA 5

comisia de circulație

Decizii și explicații cruciale privind traficul infernal din Pitești. LIVE

Decizii și explicații cruciale privind traficul infernal din Pitești. LIVE

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Update ora 11.43

Prezentarea în curs de desfășurare urmărește, în primul rând, creșterea siguranței rutiere pentru bicicliști și pietoni, care sunt cei mai vulnerabili în haosul produs de trafic.

Principala problemă care a dus la situația actuală a traficului este creșterea numărului de vehicule, curbă ce va fi în continuă ascensiune, conform datelor prezentate de Prof.univ.dr. Valentin Stan, până în 2035.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Stadiul național de implementare a managementului de trafic și siguranță rutieră

Consecința aglomerării este, bineînțeles, și lipsa locurilor de parcare.

Printre soluțiile propuse pentru această problemă se numără îmbunătățirea transportului public și adaptarea timpilor de semaforizare pentru eliberarea traficului, iar toate trecerile de pietoni vor trebui iluminate diferit.

Soluție tehnică propusă

Proiectul de semnaforizare propus spre implementare vizează 38 de intersecții.

Potrivit declarațiilor primarului Municipiului Pitești, Cristian Gentea, prima parte de implementare a proiectului de semaforizare va fi gata în luna noiembrie a anului curent.

Știre inițială ora 11.05

În aceste momente de desfășoară, în sala de consiliu a Primăriei Pitești, o prezentare pe un subiect de maxim interes pentru toți locuitorii orașului – implementarea managementului traficului la Pitești.

Prezentarea va fi urmată de o sesiune de întrebări, iar un redactor ePitești este acum prezent la fața locului pentru a reprezenta vocea oamenilor din Pitești.

După cum am precizat și zilele trecute, cititorii noștri au fost invitați să ne transmită, pe Whatsapp la numărul de telefon al redacției 0730 971 621, orice întrebare sau sugestie referitoare la aspecte legate de desfășurarea traficului în Pitești și măsuri care pot fi luate de municipalitate în acest sens.

S-au strâns multe astfel de mesaje, iar redactorii ePitești le vor face, astăzi, auzite.

Decizii și explicații cruciale privind traficul infernal din Pitești. LIVE

Amănunte despre acest subiect, AICI: – Ai întrebări privind traficul din Pitești? Noi suntem vocea ta la Primărie! – 

La prezentare participă executivul primăriei, Prof.univ.dr. Valentin Stan – coordonator al proiectului ,,Sistem de managementul traficului Pitești” și profesor la Facultatea Transporturi din București, cu experiență de aproximativ 20 de ani în managementul traficului, dar și reprezentanți ai firmei care implementează în teren întregul proiect, oameni responsabili să găsească cea mai corectă soluție după evaluarea sugestiilor dumneavoastră.

Prof.univ.dr. Valentin Stan – coodonator al proiectului ,,Sistem de managementul traficului Pitești”

De asemenea, la prezentare participă și alte personalități din Argeș.

Este vorba despre George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș; oamenii de afaceri Gheorghe Badea și John Brănescu și Sorin Marinescu, șeful Poliției Pitești.

Sorin Marinescu, șeful Poliției Pitești

Printre alții care și-au arătat interesul pentru acest eveniment se află și consilierii municipali, în frunte cu Dumitru Tudosoiu, consilier local PSD, viceprimarul USR Mihai Mihăilescu, Sorin Nedelcu – USR și viceprimarul PNL Gelu Tofan.

Prezentarea poate fi urmărită LIVE, mai jos:

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Doru spune:

    Personalități 😀, numai una și una. Toți la fel, nu se gândesc la locuitorii din Pitesti, se gândesc doar cum sa mai facă niște bani. Se aduna clica de mafioți sa pună la cale cum sa mai producă niște bani. Și eventual sa mai încurce puțin circulația, prin luarea de decizii greșite.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3