930 x122 grota rece

colectare

PITEȘTI: SCAPI DE ELECTROCASNICELE VECHI ȘI POȚI CÂȘTIGA ALTELE NOI

Piteștenii au posibilitatea ca mâine, 10 iunie, şi sâmbătă, 11 iunie 2016, între orele 10 și 17, să scape de obiectele electronice ori electrocasnice vechi sau defecte.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În acest sens în fața Primăriei va fi organizat un punct de colectare. De asemenea, va exista și o mașină pentru colectarea, gratuită, de la domiciliu. Pentru informații și programări privind preluarea la maşina de colectare piteștenii vor avea la dispoziție numerele de telefon 0741.221.908 sau 0800.444.800.

Primăria Pitești, care furnizează aceste informații, precizează că în cazul predării de aparate electrocasnice mari (frigidere sau combine frigorifice, maşini de spălat rufe şi vase sau alte aparate în greutate de minim 20 de kilograme) “pentru fiecare deşeu complet se acordă tichete cadou.”

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În plus, potrivit sursei citate, fiecare piteștean care va participa la acţiunea de colectare va fi înscris la o tombolă cu premii: fier de călcat (2 bucăţi), cafetieră (2), cuptor microunde digital (2), set nivelă (2) și aspirator (2 bucăţi). Câştigătorii vor fi desemnaţi la extragerea care va avea loc pe 11 iunie 2016, de la ora 18:30, la Primărie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90