930×122 CAPRA 5

colegiul bratianu

Pitești: Sute de mii de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

200.000 de euro pentru Colegiul „Brătianu”! De ce se dau banii

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești va beneficia de o finanțare consistentă din partea administrației locale pentru creșterea securității la incendiu.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Este vorba despre suma de 1.160.224 de lei, inclusiv TVA (circa 200.000 de euro), bani cu care se vor face lucrări de conformare ISU.

Astfel de lucrări sunt necesare și din punct de vedere administrativ, pentru obținerea avizului de securitate la incendiu (esențial pentru funcționare), dar mai ales din punct de vedere al creșterii gradului de siguranță pentru elevi și profesori.

După incendiul de la clubul bucureștean „Colectiv”, normele de securitate la incendiu au devenit mult mai stricte.

Aceste noi norme implică însă și costuri uriașe pentru conformare din partea celor vizați, fie că sunt instituții publice sau firme, mai ales în contextul creșterii prețurilor din piață, dar și pentru că se impun reconfigurări structurale ale clădirilor deținute de către acestea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90