NOR CURIER 930X122

bloc

PITEȘTI: UN NOU BLOC TURN SFIDEAZĂ PROGNOZATA APOCALIPSĂ IMOBILIARĂ

Pitești: Un nou bloc turn sfidează prognozata apocalipsă imobiliară. Un nou bloc de locuințe ar urma să fie construit pe un teren privat de 1.891 de mp de pe bulevardul Fraţii Goleşti (nr. 55) din Piteşti.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

Blocul va avea demisol, parter și 10 etaje, cu un parcaj la demisol. Numărul de apartamente propus este de 57, iar al locurilor de parcare aferente imobilului, 63.

Vor fi amenajate și spaţii verzi pe o suprafață de 251,44 de mp și dalaje înierbate (245,31 de mp).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Accesul pietonilor și al autovehiculelor se va face din străzile Avram Iancu şi Fraţii Goleşti.

Investiţia aparţine firmei SC VSC COMPROD SRL, din comuna argeșeană Albota.

Primăria Pitești are în lucru documentația, urmând ca municipalitatea să decidă, prin Consiliul Local, aprobarea sau nu a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru amplasament.

Remarcăm și în acest caz, ca și în altele, că investiția va fi făcută parcă în ciuda avertismentelor formulate de specialiști, care atenționează asupra unei iminente prăbușiri a pieței imobiliare din România.  (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90