Donaris 930 x 122

piete

PITEȘTI: VOR FI DEMOLATE ACESTE PIEȚE?

Pitești: Vor fi demolate aceste piețe? Gradul de ocupare de către producători și comercianți a pieţelor agroalimentare din Piteşti a coborât la circa 88%.

Citiți și: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE ȘI GĂVANA

Cele mai căutate pieţe rămân în continuare Ceair (parterul şi piaţa acoperită), Trivale şi Găvana (acestea două urmând să fie modernizate cu bani de la bugetul local).

Cu cel mai redus grad de ocupare rămân în continuare piețele agroalimentare Prundu şi Războieni. După cum v-am mai informat, cele două piețe riscă să fie desfiinţate. Sunt neprofitabile pentru municipalitate, cheltuielile pentru funcţionare și întreținere fiind mult prea mari în comparație cu încasările din chiriile percepute producătorilor și vânzătorilor. Primăria încă nu a decis dacă le va desființa sau nu.

Citiți și: OFICIAL: PIEȚE DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Potrivit primarului Cornel Ionică, în fiecare dintre cele două piețe gradul de ocupare se ridică la doar 10%. „Vom vedea dacă pieţele respective își mai justifică existența sau dacă nu cumva activitatea lor trebuie restrânsă sau desființată. Sunt cheltuieli mari de întreţinere!”, declara Cornel Ionică pentru ePitești în luna februarie a acestui an.

Pentru închirierea de spații în toate piețele agroalimentare din Pitești, în contul trimestrului II al anului în curs municipalitatea a încheiat aproape 500 de contracte cu agenţi economici şi peste 1.000 de contracte cu producători individuali.

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066