Donaris 930 x 122

bârla

PLAN PENTRU CĂMINUL CULTURAL DIN BÂRLA

Plan pentru căminul cultural din Bârla. După cum v-am mai informat, Primăria comunei argeşene Bârla a lansat luna trecută în SEAP licitația pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare, renovare şi dotare a căminului cultural din satul Mozăceni Vale.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Termenul inițial pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate era 24 septembrie, dar pentru că nu au existat oferte acesta s-a prelungit până pe 24 octombrie 2018.

,,Am dori să recompartimentăm căminul cultural, să facem vestiare, toalete, sistem de încălzire și sistem de ventilaţie. De asemenea, am vrea să refacem scena și să amenajăm o cameră pentru artiştii care vor participa aici la diverse evenimente. Cât despre exterior, este necesar să se construiască un acoperiş”, declară pentru ePitești Gheorghe Voicu (foto), primarul comunei Bârla.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 1.308.000 de lei, fără TVA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90