New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POD NOU DE 500 DE METRI LUNGIME ÎN PITEŞTI! PROIECTUL ESTE GATA!

Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului, a anunţat astăzi că municipalitatea a pregătit un studiu, cu ajutorul unei firme de proiectare, care va sta la baza documentaţiei pentru un proiect cu finanţare europeană de construire a unui nou pod peste râul Argeş.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Valoarea estimată este de 35 de milioane de lei, proiectul având şanse mari să fie aprobat în cadrul Programului de finanţare 2014-2020 al Uniunii Europene deoarece implică şi comuna Mărăcineni (pentru astfel de proiecte, care includ mai mult de o localitate, punctajele sunt mai mari). Conform datelor furnizate de viceprimarul Ionică, viitorul pod va avea o lungime de 500 de metri. Un capăt al său va fi în zona pârâului Valea Rea (Calea Depozitelor). Podul va trece peste centura ocolitoare a municipiului Pitești şi va avea al doilea capăt în Mărăcineni, în zona Institutului Pomicol.

„Este important să atragem acum fonduri europene. Atunci când nu vor mai exista nu vom mai putea face nici 10% din ce facem acum! Acest al treilea pod peste râul Argeş reprezintă o prioritate pentru noi şi suntem convinşi că îl vom realiza”, a spus viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90